Sunday, April 17, 2011

Ny upphandling av färdtjänst med taxi

Arbetet med den nya upphandlingen av färdtjänst med taxifordon har nu inletts. Avtalen med de nuvarande leverantörerna löper ut den sista januari 2012. – Målet med den nya upphandlingen är att förbättra kvalitén på färdtjänsten med taxifordon ytterligare genom bättre tidspassning och bemötande, säger Karl Henriksson, (KD) ordförande i Färdtjänst- och tillgänglighetsberedningen.
– Genom en ny upphandling av färdtjänst köper vi oss tid att utforma kundval på ett genomtänkt sätt inom färdtjänsten. Den ökade valfrihet för färdtjänstens resenärer som kundval innebär kommer på sikt att ta färdtjänstens kvalité till nya nivåer, avslutar Karl Henriksson.





Karl Henriksson
Ordförande i färdtjänst- och tillgänglighetsberedningen

1 comment:

Abro said...

Skitsnack att det skulle förbättra.

Att fågelviksgruppen tar över områdena med lokala bolag är bara för kundens värre.

Dessa chaufförer bryr sig varken om sitt bolags rykte eller om kundens bästa. Öppnar inte dörren för kunden eller med väskor i bagaget.

Dessutom hittar dom väldigt dålig. Ofta får man inte adresser utan namnet på tex en gård. Dessa chaufförer kommer missa så mycket att den faller tillbaks på de lokala bolagen.

Förstår inte varför färdtjänsten skulle bli bättre bara för att kurir lade ett lågt bud på området. Kan du förklara det?